Kemisol Eco EPS


Verschillende groottes
Kemisol Eco EPS parels zijn ronde parels van VERSCHILLENDE grootte. Dit zorgt voor de beste dichtheid die mogelijk is in de spouwmuur.

Dampdoorlatend
De parels van verschillende groottes geven een ideale isolatiewaarde, terwijl ze toelaten dat de buitenmuur nog kan opdrogen. Hierdoor wordt de buitenmuur zo minimaal mogelijk belast bij hevige regen en vorst.

Vochtongevoelig
Kemisol Eco EPS parels nemen GEEN water op. Het water loopt mooi langst de parels naar onder.
ATG Gekeurd
Kemisol Eco EPS parels voldoen aan de norm opgelegd door het BCCA (onafhankelijk controle orgaan spouwmuurisolatie).

Isolatiewaarde
De parels bestaan uit 98% stilstaande lucht (ideale thermische isolator!). Daarnaast zijn ze behandeld met grafiet (grijze kleur) wat zorgt voor een nog betere isolatiewaarde.

Schimmel- en knaagdierongevoelig

SUPEARL+ LIJM


Beste lijm van de markt
De Supearl+ lijm zorgt voor een stevige druk en vormvaste isolatieplaat in de spouwmuur. Onze stalen, geblazen bij inspectie van het BCCA, zijn bij de beste van de markt. Dit zorgt ervoor dat je naderhand nog verbouwingswerken kan uitvoeren met een gerust hart aangezien de parels niet uit de spouwmuur zullen vallen.

ATG Gekeurd
De Supearl+ lijm voldoet aan de norm opgelegd door het BCCA (onafhankelijk controle orgaan spouwmuurisolatie).
Lijmdrukmeter
Het inblaaspistool maakt gebruik van een lijmdrukmeter. Hierdoor kunnen we bij de uitvoering ten alle tijden onze lijmtoevoer controleren en ingrijpen indien nodig zodat er steeds parels MET lijm ingespoten worden.