Walterus T. uit Heusden-Zolder

"De heer Persoons heeft duidelijk kennis van zaken. Zeer goede plaatsing en zeer propere afwerking. En tijdens de werken ook proper. Heeft dus heel het dak geïsoleerd met verschillende isolatiematerialen, afhankelijk van de toegankelijkheid. Heeft zelfs een deel van de dakpannen moeten verwijderen om daar te kunnen spuiten, alles zeer proper en zonder stukken gedaan. Ben heel tevreden over zijn werk"

Bulferi A. uit Maasmechelen

" Wij zijn heel tevreden over jullie werk wat jullie geleverd hebben, alles in de puntjes geisoleerd en heel goed afgewerkt en alles netjes achtergelaten, ik zou iedereen jullie bedrijf aanbevelen. Wij zijn 100 % tevreden, jullie waren vriendelijke en sympathieke mensen."

Schodts G. uit Lubbeek

"Bij deze willen wij laten blijken dat wij zeer tevreden zijn over jullie uitgevoerde werkzaamheden i.v.m. onze dakisolatie. Vanaf het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel en hebben dus geen moment getwijfeld om deze werken door jullie te laten uitvoeren. Alles volgens afspraak en offerte uitgevoerd en perfect afgewerkt. Zeker een aanrader voor iedereen !!!!!!!!!!!!!!!!"