IsolatietypesKnauf TI135U & Knauf TI140U

De Knauf Unifit TI platen zijn speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken en in combinatie te gebruiken met Knauf LDS dakschermen. Door de grote zijwaartse elasticiteit klemt het product zich vast tussen de balkenlaag waardoor geen extra bevestigingen moeten worden aangebracht.

Knauf LDS100 dampscherm

Dampscherm op basis van polyethyleenfolie geschikt voor alle standaardtoepassingen. Dankzij de hoge dampdiffusieweerstand zal LDS 100 de damp quasi volledig tegenhouden.

Utherm PIR

Utherm hardschuim isolatieplaten zijn gemaakt van polyisocyanuraat (PIR). Dit isolatiemateriaal onderscheidt zich door de gesloten celstructuur, de zeer goede isolerende eigenschappen en een goede drukvastheid. Het isoleert tot 40% beter dan de traditionele materialen en behaalt dus dezelfde isolatiewaarden met een geringere dikte. Deze platen hebben GEEN bedrukking op de voorkant.

Iko Enertherm

IKO enertherm ALU TG is een 100 % CFK's, HCFK's of HFK's -vrije isolatieplaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaags gasdicht aluminium complex. De tand en groef ultra fit randafwerking en de ALU tape zorgen voor een winddicht schild. De IKO enertherm ALU TG plaat kan niet aangetast worden door vocht vanwege ingebouwd dampscherm en gesloten celstructuur.

Climacell

CLIMACELL is thermische en akoestische isolatie uit cellulosevezels, gerecycleerd uit krantenpapier. Het krantenpapier wordt ruw gehakseld, gemengd met minerale zouten. Hieruit ontstaan onbrandbare papiervlokken. Deze zijn rotbestendig en resistent tegen ongedierte en schimmelvorming. Deze vlok overtuigt door een extreem lage warmtegeleiding. CLIMACELL is niet giftig, bevat geen schadelijke stoffen of toevoegingen.